Dolgu Masterbatch

Kaliteli ve Ekonomik Çözüm

Dolgu Masterbatch bilgi formu

Kalıp Ayırıcı Masterbatch ilgili bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin.

İletişim Form

Kaliteli Dolgu Masterbatch Çözümleriyle Verimliliği Artırın | Albosa

Dolgu masterbatch ürünü, polimerlerin özelliklerini geliştirmek ve ürün maliyetlerini düşürmek için kullanılan bir çeşit katkı maddesidir. Dolgu masterbatch, genellikle kalsiyum karbonat, talk, barit, kaolin ve diğer mineraller gibi dolgu malzemelerini içerir. Dolgu masterbatch ürünleri, çeşitli polimerik malzemeler için uygun bir seçenek olup, özellikle plastik enjeksiyon kalıplama, film üfleme, döküm ve ekstrüzyon işlemlerinde yaygın olarak kullanılır.

Dolgu masterbatch, plastik ürünlerin dayanıklılığını ve mukavemetini arttırmak için kullanılan bir çeşit masterbatch’tir. Bu masterbatch, plastik malzemelerin içine eklenerek plastik ürünlerin dolgusunu arttırır.

Dolgu masterbatch’in birçok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajlar arasında maliyet tasarrufu, plastik ürünlerin dayanıklılığı ve mukavemetinin artması, yanmazlık özelliği, UV direnci gibi özellikleri sayabiliriz.

Dolgu masterbatch’in özellikleri, ürünün içerdiği dolgu maddesine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Genellikle kalsiyum karbonat, talk, kaolin ve baryum sülfat gibi dolgu maddeleri kullanılır. Bu masterbatch’lerin özellikleri arasında yüksek termal iletkenlik, düşük yoğunluk, mükemmel işlenebilirlik ve sertlik sayılabilir.

Albosa Masterbatch’in dolgu masterbatch ürünleri, birçok plastik uygulamasında kullanılabilir.

Örnek olarak, 

  • enjeksiyon
  • film
  • ekstrüzyon
  • boru

    uygulamalarında kullanılır.

Albosa Masterbatch, Türkiye ve Avrupa’daki müşterilerine hızlı ve güvenilir hizmet sunar. Siparişlerinizi kolaylıkla verebilir ve ürünlerinizi zamanında teslim alabilirsiniz. Sipariş vermek için iletişim formumuzu doldurabilir veya whatsapp üzerinden  iletişime geçebilir veya web sitemizdeki telefon numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.

Dolgu masterbatch, polimer malzemenin özelliklerini geliştirirken aynı zamanda üretim maliyetlerini de düşürür. Kalsiyum karbonat bazlı dolgu masterbatch ürünleri, aynı zamanda beyazlatma ve opaklık sağlarlar, bu nedenle sıklıkla beyaz veya açık renkli ürünler için tercih edilirler. Bu ürünler aynı zamanda çevre dostudur ve geri dönüşümlüdür, bu nedenle sürdürülebilir üretim uygulamalarına uygunluklarıyla da dikkat çekerler.

Dolgu masterbatch ürünlerinin bir diğer önemli avantajı da işlem kontrolünü sağlamalarıdır. Ürünlerin içindeki dolgu malzemesinin türü ve miktarı, polimer malzemenin özelliklerindeki değişiklikleri kontrol eder. Dolgu masterbatch ürünleri, polimer malzemelerin sertliği, yoğunluğu, termal kararlılığı, darbe dayanımı ve diğer özelliklerini değiştirirken, polimerin işlenebilirliğini de etkilemezler.

Dolgu masterbatch ürünleri, polimerik malzemelerin birçok farklı uygulamasında kullanılabilirler. Örneğin, film ve levha üretimi, döküm ve enjeksiyon kalıplama işlemleri, boru ve boru bağlantı parçaları, kablo ve tel kaplamaları, otomotiv parçaları, ev aletleri ve ambalaj malzemeleri gibi birçok alanda kullanılırlar.

Müşterilerimiz 40 Yılı Aşkın Süredir Albosa Masterbatch Diyor; Çünkü

1992'den beri
Uzmanlığımız Masterbatch.
Yüksek Kalite
Albosa Masterbatch standardı
Yenilikçi Çözümler
Sürekli geliştiriyoruz